Entrée zoekt een Social Reporter voor in de jongerenraad

Entrée bestaat al ruim 25 jaar en is met 7.500 leden één van de grootste culturele jongerenverenigingen van Europa. Onze leden zijn jonge muziekliefhebbers t/m 35 jaar die Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest een warm hart toedragen. Als Entrée-lid krijg je veel korting op bijna alle concerten in Het Concertgebouw en je eerste concertkaartje is gratis.

We organiseren veel eigen programmering zoals Entrée x Wilde Woorden (spoken word en klassiek), Triple Twintig (3x20 minuten cultuur), Entrée Electrique (intieme elektronische luistermuziek), de Study Sessions (studeren in het Concertgebouw) en diverse voor- en naprogramma’s.

Entrée wordt gedragen door vrijwilligers; de jongerenraad en het bestuur. Daarnaast zijn er drie betaalde medewerkers in dienst. De functies in de jongerenraad zijn dus op basis van vrijwillige inzet (gemiddeld vier uur per week) en we komen één keer in de maand op maandagavond samen voor een vergadering. We verwachten dat jij je als lid in de jongerenraad voor minimaal 1,5 jaar aan Entrée committeert. Daarna evalueren we samen of we deze periode verlengen.

Social Media reporter
De komende periode gebeurt er weer een heleboel in Het Concertgebouw en gaan we veel (nieuwe) eigen programmering organiseren. We zijn dan ook op zoek naar versterking van ons Social Team, iemand die zich met name wil bezighouden met het ontwikkelen van content voor posts en de Stories op Instagram. Uiteraard staan we ook open voor jouw input mocht je toffe ideeën hebben voor andere content in en rondom Het Concertgebouw.

De ideale kandidaat:

  • Is creatief en barst van de ideeën;
  • Kan vlotte Insta stories maken;
  • Heeft een oog voor fotografie;
  • Vindt het eventueel ook leuk om vóór de camera te staan;
  • Is beschikbaar om een paar keer per maand ‘s avonds naar concerten te gaan (uiteraard in overleg).

Voor jouw inzet krijg je natuurlijk een boel terug! Namelijk:

  • Je leert de wereld van Het Concertgebouw en Concertgebouworkest van binnenuit kennen;
  • Je doet waardevolle werkervaring op in de top van de culturele wereld;
  • Je wordt regelmatig uitgenodigd voor concerten en speciale evenementen;
  • Je mag gratis mee op Entrée Tournee 1 keer per jaar naar een plek in Europa waar het Concertgebouworkest speelt;
  • Je werkt samen met een leuke groep enthousiaste (klassieke) muziekliefhebbers.

Stuur jouw motivatie met CV voor 22 juli naar Micha Windgassen, coördinator van Entrée, via micha@jouwentree.nl. Als je vragen hebt over de functie, schroom niet om Micha te mailen.