Entrée zoekt iemand voor het partnershipsteam van de jongerenraad

Entrée bestaat al ruim 25 jaar en is met 7.500 leden één van de grootste culturele jongerenverenigingen van Europa. Onze leden zijn jonge muziekliefhebbers t/m 35 jaar die Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest een warm hart toedragen. Als Entrée-lid krijg je veel korting op bijna alle concerten in Het Concertgebouw en je eerste concertkaartje is gratis.

We organiseren veel eigen programmering zoals Entrée x Wilde Woorden (spoken word en klassiek), Triple Twintig (3x20 minuten cultuur), Entrée Electrique (intieme elektronische luistermuziek), de Study Sessions (studeren in het Concertgebouw) en diverse voor- en naprogramma’s.

Entrée wordt gedragen door vrijwilligers; de jongerenraad en het bestuur. Daarnaast zijn er drie betaalde medewerkers in dienst. De functies in de jongerenraad zijn dus op basis van vrijwillige inzet (gemiddeld vier uur per week) en we komen één keer in de maand op maandagavond samen voor een vergadering. We verwachten dat jij je als lid in de jongerenraad voor minimaal 1,5 jaar aan Entrée committeert. Daarna evalueren we samen of we deze periode verlengen.

Partnerships studenten- en studieverenigingen
Voor in het partnershipsteam zijn we op zoek naar iemand die zich wil richten op het leggen (en onderhouden) van duurzame contacten met (de besturen van) studenten- en studieverenigingen, studentenorkesten- en koren, onderwijsinstellingen in Amsterdam en evt. andere grote studentensteden.

Deels ligt er al een format m.b.t. samenwerkingen met deze clubs, maar dit is deels ook zelf in te vullen dus we staan erg open voor jouw ideeën. Je kunt denken aan borrels organiseren voor/na concerten, besturenlunch en actief contact zoeken met nieuwe clubs om te kijken of ze hun leden kunnen enthousiasmeren voor Entrée.  

De ideale kandidaat:

  • Is gek op netwerken;
  • Studeert momenteel of is net afgestudeerd;
  • Zit in een studentenclub of heeft hier ooit ingezeten;
  • Denkt altijd in kansen voor samenwerkingen;
  • Heeft affiniteit met klassieke muziek en de werkzaamheden van Entrée.

Voor jouw inzet krijg je natuurlijk een boel terug! Namelijk:

  • Je leert de wereld van Het Concertgebouw en Concertgebouworkest van binnenuit kennen;
  • Je doet waardevolle werkervaring op in de top van de culturele wereld;
  • Je wordt regelmatig uitgenodigd voor concerten en speciale evenementen;
  • Je mag gratis mee op Entrée Tournee 1 keer per jaar naar een plek in Europa waar het Concertgebouworkest speelt;
  • Je werkt samen met een leuke groep enthousiaste (klassieke) muziekliefhebbers.

Stuur jouw motivatie met CV voor 19 mei naar Micha Windgassen, coördinator van Entrée, via micha@jouwentree.nl. Als je vragen hebt over de functie, schroom niet om Micha te mailen.