Nieuws di 27 sep. 2022

Uitverkocht Entrée-Essentials

We blikken terug op een onvergetelijk en uitverkocht Entrée-Essentials. Het Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Iván Fischer speelde het welbekende Beethoven 5: ‘’U krijgt nu muziek die u báng maakt. Deze muziek gaat uw  leven veranderen!’’, sprak Fischer tegen het publiek tussen de verschillende delen door. Na een oorverdovend applaus werd er flink geproost tijdens de afterparty, georganiseerd in verschillende zalen van Het Concertgebouw. 

Verschillende muzikale acts waaronder Technopera (een muzikaal duo dat techno met opera combineert) zorgden ervoor dat het nog lang niet stil was in Het Concertgebouw. Entrée-Essentials omvat de perfecte combinatie voor de echte levensgenieter: Klassieke muziek en (informeel) borrelen. Eerst een uurtje muziek in de Grote Zaal van Het Concertgebouw, één van de mooiste zalen ter wereld. Vervolgens bijpraten (of dansen in de Spiegelzaal) met je vriend, vriendin, collega of huisgenoot tijdens de afterparty.

Jij hebt geluk! Er staan nog 5 Essentials gepland voor aankomend seizoen. Kom jij naar het volgende Essentials concert op 8 oktober?