Event do 7 okt. 2021

Triple Twintig

Op 7 oktober organiseren we Triple Twintig; 3 x 20 minuten cultuur in één voorstelling in de Kleine Zaal van Het Concertgebouw. Laat je verrassen door drie local heroes op het gebied van klassieke muziek, kleinkunst en comedy. Want waarom kiezen als je 't ook kunt combineren?

20 minuten Klassiek - Nai Barghouti & Nymphéas Trombone Quartet
Voor het muziekprogramma Een nieuwe lente, een nieuw geluid werd de Palestijnse zangeres Nai Barghouti – vorig jaar de winnares van de Young Talent Award van Het Concertgebouw – gekoppeld aan de trombonisten van het Nymphéas Trombone Quartet. Samen speelden ze een zeer bijzondere versie van Gershwins Summertime. Dit prachtige stuk is vanavond onder andere te horen bij Triple Twintig! Daarnaast verrast het jonge trombonekwartet ons met een aantal werken van hun nieuwe album.

20 minuten Kleinkunst - Kirsten van Teijn
In (S)EXPERIMENT onderzoekt Kirsten vormen van liefde in de 21e eeuw. Vol optimisme en zelfspot neemt ze je mee in haar leven met haar vriend én haar vriendin. Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse? In een tijd waarin er meer is tussen hetero en homo en we uit onze hokjes barsten. Nou ja, misschien omdat je nu twee keer zoveel hebt om je aan te ergeren. Of omdat een seksrooster net zo opwindend is als een schoonmaakrooster. (S)EXPERIMENT is een kleurrijke muzikale voorstelling over gender, seksualiteit en identiteit.

20 minuten Comedy - Henry van Loon
Cabaretier en acteur Henry van Loon werd in 2004 lid van Comedytrain en debuteerde in 2011 als cabaretier met De Henry van Loon Entertainment Show. Hij speelde onder meer in de bioscoopfilm Bro's Before Ho’s en oogstte landelijke bekendheid met zijn genadeloze optredens in de Comedy Central RoastRandom Shit (Videoland) en De Luizenmoeder (AVROTROS). In oktober 2021 start Henry met try-outs van zijn nieuwe cabaretvoorstelling Jannie The Show Dog.

Presentatie
De presentatie is in handen van woordkunstenares Roziena Salihu. Roziena is een verhalenverteller in hart en nieren, zowel via het beoefenen van spoken word, het spelen van theater, het schrijven van korte verhalen en gedichten. Ze zal de artiesten dan ook op poëtische wijze aankondigen.

Koop je kaarten via deze link!