Event ma 17 okt. 2022

Entrée Study Sessions

Wist je dat klassieke muziek je productiever schijnt te maken? Kom het zelf ervaren tijdens een van onze Study Sessions in de Grote Zaal van Het Concertgebouw!

Study Sessions

Twee keer per jaar organiseren we vanuit Entrée de Study Sessions en verwelkomen we je graag in Het Concertgebouw om te komen studeren of werken. Neem je laptop of notebook mee, je studieboeken of Excel sheets en wat te drinken en snacken. Wij zorgen tijdens deze dagen voor prachtig live gespeelde klassieke muziek op de achtergrond om jouw concentratie een boost te geven.

We willen meteen vertellen dat er geen tafeltjes aanwezig zijn in de zaal waar je jouw laptop en/of studieboeken op kwijt kunt. Wel zijn beide stoelen om je heen vrijgehouden zodat je genoeg ruimte ervaart. Ook raden we iedereen aan om zoveel mogelijk offline/lees studeerwerk mee te nemen want de WiFi werkt niet altijd mee. Het blijft ten slotte een concertzaal. Het goede nieuws; je kunt heerlijke koffie halen bij Café Viotta!

De Study Sessions zijn bedoeld voor iedereen tot 35 jaar en je kunt per dagdeel een ticket kopen. Toegang per dagdeel kost € 2,50 en je kunt maximaal 4 tickets per persoon kopen. Per bestelling komt er nog € 2,50 transactiekosten bij.

Bekijk hier de foto's van eerdere Study Sessions.

Wanneer de volgende data van de Study Sessions bekend zijn plaatsen we ze hier en kun je de dagen terugvinden in onze agenda. So stay tuned!