Rentrée

Rentrée is al jarenlang een succesvol project van Entrée, waarbij we ouderen die niet meer zelfstandig naar Het Concertgebouw kunnen, de kans geven om alsnog te komen genieten van een mooi concert. Voor dit concertseizoen hebben wij helaas moeten besluiten de Rentrée concerten uit te stellen. Lees onderstaand alvast iets over Rentrée en hopelijk kunnen we volgend seizoen weer een mooie selectie bekendmaken.

Hoe ziet zo'n dag eruit?

  • Op de dag van het concertbezoek, worden jij en de oudere aan wie je gekoppeld wordt, samen opgehaald met de taxi vanaf zijn/haar huis. 
  • Jullie worden opgehaald door een taxi busje van TCA, waar meestal zo'n 4 koppels in vervoerd worden naar Het Concertgebouw. 
  • Tijdens de middag / avond ben jij verantwoordelijk voor degene die je begeleidt. Jullie kunnen samen in de pauze een rondje lopen of een drankje drinken, of jullie aansluiten bij een ander stel. 
  • Na afloop worden jullie weer thuis afgezet met de taxi.

* Jouw kaartje wordt betaald. 
* Rentrée is voor iedereen, wij verwachten niets meer van je dat je er een gezellige middag van maakt samen, je hoeft dus niet te helpen bij toiletbezoek of enige medische zorg te verlenen.  

Om welke concerten gaat het?
Er zijn acht concerten per concertseizoen waaruit de oudere een keuze kan maken. Een kaartje voor een concert kost €20,-, dit is inclusief begeleiding, vervoer per taxi en consumpties in de pauze van het concert. Een oudere kan maximaal één keer per seizoen met Rentrée naar een van de concerten uit de Rentrée-selectie. Zodra we weer gaan opstarten lees je dat hier.

Ken je een oudere die niet meer zelfstandig naar Het Concertgebouw kan, maar dit wel graag zou willen? Stuur onze producent Marthe Seydel een mailtje via rentree@jouwentree.nl