Entrée zoekt een producent (vrijwillig)

Entrée bestaat al ruim 25 jaar en is met 7.500 leden één van de grootste culturele jongerenverenigingen van Europa. Onze leden zijn jonge muziekliefhebbers t/m 35 jaar die Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest een warm hart toedragen. Als Entrée-lid krijg je veel korting op bijna alle concerten in Het Concertgebouw en je eerste concertkaartje is gratis.

We organiseren veel eigen programmering zoals Entrée x Wilde Woorden (spoken word en klassiek), Triple Twintig (3x20 minuten cultuur), Entrée Electrique (intieme elektronische luistermuziek), de Study Sessions (studeren in het Concertgebouw) en diverse voor- en naprogramma’s van bijvoorbeeld de Essentials serie van het Concertgebouworkest.

Entrée wordt gedragen door vrijwilligers; de jongerenraad en het bestuur. Daarnaast zijn er drie betaalde medewerkers in dienst. De functies in de jongerenraad zijn dus op basis van vrijwillige inzet (gemiddeld vier uur per week) en we komen één keer in de maand op maandagavond samen voor een vergadering. We verwachten dat jij je als lid in de jongerenraad voor minimaal 1,5 jaar aan Entrée committeert. Daarna evalueren we samen of we deze periode verlengen.

Producent Essentials  
Volgend seizoen organiseert het Concertgebouworkest zes Essentials avonden, hun serie gericht op jong publiek waarin bekende symfonische stukken worden gespeeld. Entrée organiseert voorafgaand altijd een inleiding met een muzikant en na afloop een afterparty  (Entrée Café) in de Spiegelzaal met livemuziek.

Voor deze productie (zowel de programmering als productie) zijn we op zoek naar een nieuw lid in onze jongerenraad! Je werkt samen met de producent en coördinator van Entrée om de avond op te tuigen, maar we staan vooral open voor jouw ideeën hoe je de avond vorm wil geven. Als producent in ons team, staan we ook erg open voor jouw input m.b.t. het programmeren en produceren van de andere events van Entrée.

De ideale producent voor Entrée:

  • Heeft (enige) ervaring in het produceren van (culturele) events;
  • Heeft ideeën over het programmeren van de Entrée Cafées;
  • Is creatief en flexibel en heeft verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Is beschikbaar op 16 september ‘22, 8 oktober ‘22, 26 november ‘22, 4 februari ’23, 17 februari ’23 en 28 april ’23.

Voor jouw inzet krijg je natuurlijk een boel terug! Namelijk:

  • Je leert de wereld van Het Concertgebouw en Concertgebouworkest van binnenuit kennen;
  • Je doet waardevolle werkervaring op in de top van de culturele wereld;
  • Je wordt regelmatig uitgenodigd voor concerten en speciale evenementen;
  • Je mag gratis mee op Entrée Tournee 1 keer per jaar naar een plek in Europa waar het Concertgebouworkest speelt;
  • Je werkt samen met een leuke groep enthousiaste (klassieke) muziekliefhebbers.

Stuur jouw motivatie met CV voor 19 mei naar Micha Windgassen, coördinator van Entrée, via micha@jouwentree.nl. Als je vragen hebt over de functie, schroom niet om Micha te mailen.

Entrée-team