Entrée zoekt bestuurslid Marketing!

De afgelopen jaren is Entrée als vereniging flink geprofessionaliseerd. Met een gezonde financiële positie, een frisse groeistrategie en een grote creatieve ambitie kijkt Entrée met positieve energie naar de komende jaren!

Onze huidige secretaris in het bestuur neemt na drie jaar afscheid van Entrée. We zoeken een nieuwe secretaris om per 1 januari 2023 samen aan onze groeiambities te werken.

Als secretaris van Entrée ben je verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met het werven en activeren van zo veel mogelijk leden. Vanuit de bestaande strategie is het de komende jaren belangrijk om onze marketingstrategie verder te verfijnen: met effectievere targeting en uitingen maken die relevant zijn voor leden (en bijna-leden). Het is dus belangrijk dat je kennis hebt van de mogelijkheden van datagedreven marketing en online advertising, weet hoe je creatieve denkkracht (volop aanwezig!) kunt inzetten en gevoel hebt voor gebruikerservaring.

Over de kern van je verantwoordelijkheden stem je enerzijds regelmatig af met de manager van Entrée, die de dagelijkse gang van zaken op kantoor leidt, en anderzijds met de rest van het dagelijks bestuur. Als onderdeel van het bestuur draag je bij aan bestuursvergaderingen en de maandelijkse Jongerenraad, waar we alle lopende zaken bespreken. De functie van secretaris is onbezoldigd en neemt gemiddeld 8 uur per week in beslag, exclusief concerten en events.

Entrée zoekt in jou:

 • affiniteit met klassieke muziek, Het Concertgebouw en het Concertgebouworkest;
 • kennis van online en datagedreven marketing;
 • onze marketing- en activatiestrategie concreet tot uitvoering brengen;
 • je begrijpt hoe de creatieve industrie werkt;
 • je bent student of young professional tussen de 25 en 35 jaar oud;
 • flexibel en gemiddeld 8 uur per week beschikbaar;
 • beschikbaar voor een bestuurstermijn van ten minste twee jaar;
 • actief in Amsterdam voor studie, werk of omdat je er woont;
 • betrokkenheid bij de Jongerenraad van Entrée is een pré.

Wat krijg je er voor terug:

 • bestuurservaring bij twee culturele topinstellingen;
 • persoonlijke leiderschapsontwikkeling;
 • interessant en uitgebreid netwerk;
 • bijwonen van veel interessante en bijzondere concerten;
 • bijzondere tijd met een leuk en ambitieus team;
 • jaarlijkse Entrée Tournée in buitenland met het Concertgebouworkest.

Over Entrée 

Entrée is met bijna 8000 leden de grootste culturele jongerenvereniging van Nederland en verbindt het publiek van de toekomst aan Het Concertgebouw en het Concertgebouworkest. Door ons aanbod van scherp geprijsde concertkaarten, randprogrammering en eigen vernieuwende concepten laten we zoveel mogelijk jongeren tot 35 jaar kennismaken met klassieke muziek. Het Entrée-bestuur bestaat uit een dagelijks bestuur met vier enthousiaste vrijwilligers, dat wordt aangevuld met vertegenwoordigers van Het Concertgebouw, het Concertgebouworkest en de Concertvrienden. Naast een fulltime manager heeft Entrée ook een marketingmedewerker en producent in dienst. Daarnaast draagt een groot team van vrijwilligers (onze jongerenraad) zorg voor de event-producties, marketing- en wervingsacties en houdt zij contact met de doelgroep van Entrée via andere verenigingen, orkesten en culturele instellingen.

Procedure
Geïnteresseerd? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet voor 1 december. Stuur je motivatiebrief en CV naar Rodie Gramberg, manager Entrée, via info@jouwentree.nl o.v.v. Sollicitatie Secretaris. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes (week 49/50) en een kennismaking met de bestuursleden die Het Concertgebouw, het Concertgebouworkest en de Concertvrienden vertegenwoordigen. Mocht je naar aanleiding van deze vacature nog vragen hebben, schroom dan niet te mailen naar onze voorzitter carel@jouwentree.nl of de huidige secretaris, pieter@jouwentree.nl