Event vr 3 mrt. 2023

Entrée x Wilde Woorden

De wereld van het gesproken woord samen met de universele taal van muziek. Drie woordkunstenaars worden op deze avond gekoppeld aan drie Amsterdamse musici en brengen eigen werken binnen een jaarlijks nieuw gekozen thema.

Vier woordkunstenaars, vier musici
Entrée brengt twee werelden samen: de wereld van het gesproken woord met de universele taal van muziek. 'Spoken' word raakt, inspireert en biedt nieuwe perspectieven. Des te meer wanneer de woorden samenvloeien met muziek. Op deze avonden worden drie woordkunstenaars gekoppeld aan drie Amsterdamse musici. Samen spelen zij een nieuw stuk dat ze speciaal voor deze avond maken, binnen het gekozen thema van dat seizoen. Daarnaast brengen ze eigen werk binnen het thema. 

Wilde Woorden
Stichting Wilde Woorden stimuleert de spoken-word-kunstvorm en -community in Amsterdam met educatietrajecten en het jaarlijkse festival Wilde Woorden in het Westerpark. Voor de evenementenreeks die ze samen met Entrée verzorgen, programmeren ze de crème-de-la-crème van spoken-word-artiesten, dichters, rappers en schrijvers uit Nederland en België. De samenwerking tussen muziek en spoken word versterkt de verhalen en voordrachten en daagt de artiesten van beide kanten uit om tot nieuwe hoogten te komen.
 
Bekijk de foto's van onze events via deze link op Facebook!
 

Welkomstconcert

Bij aanschaf van een lidmaatschap, krijg je van ons 2 concerttickets cadeau. Deze welkomstconcertkaarten zijn altijd in te zetten voor onze eigen Entrée programmering. Kijk op onze FAQ-pagina voor de uitleg hoe de welkomstconcertkaarten besteld kunnen worden.