Event do 8 feb. 2024

Entrée Study Sessions 8 februari

Ben jij bekend met het feit dat klassieke muziek je concentratie verbetert? Daarom organiseren wij Study Sessions in de Grote Zaal van Het Concertgebouw!

Study Sessions

Vanuit Entrée organiseren we twee keer per jaar Study Sessions waarbij je kunt studeren of werken in Het Concertgebouw. Breng je laptop, schrift, boeken of ander studiemateriaal met je mee en vergeet ook niet wat te snacken en te drinken. Op de dag zelf wordt er live prachtige klassieke muziek zachtjes gespeeld om je in volle concentratie modus te zetten. 

In de Grote Zaal zijn geen tafeltjes aanwezig waar je je spullen op kwijt kunt. In de plaats daarvan zijn de stoelen naast je vrijgehouden, zodat je alsnog genoeg ruimte hebt. We raden je aan om zoveel mogelijk offline/lees studeerwerk mee te nemen, omdat de WiFi niet altijd doet wat wij willen. Maar je kunt bij Café Viotta terecht voor heerlijke koffie en thee!

De Study Sessions zijn bedoeld voor iedereen tot 35 jaar en je kunt per dagdeel een ticket kopen. Toegang per dagdeel kost € 2,50 en je kunt maximaal 4 tickets per persoon kopen. Per bestelling komt er nog € 2,50 transactiekosten bij.

Bekijk hier de foto's van eerdere Study Sessions.