Nieuws zo 14 apr. 2019

Entrée bestaat 25 jaar!

Hoera! Vandaag zijn wij 25 jaar geworden! Lees snel verder over het begin en hoe we onze verjaardag, mét jou, willen vieren.

Het begin....

8330

"Wie dit leest en jonger is dan 27 jaar, moet even goed opletten": in 1993 verscheen in Preludium een oproep om jonge mensen te werven voor de nieuw op te zetten jongerenvereniging van Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest. 

In 1994 startte het eerste Entrée-bestuur. Veel van de dingen die zij hebben bedacht, zoals het sprinten en SOUK, bestaan nog steeds. Lees in dit stuk van Preludium alles over de oprichting en het begin van deze gave club.

Kom met ons feesten in de Kleine Zaal

8331

Op 24 mei vieren wij onze verjaardag in Het Concertgebouw met een speciale, extra feestelijke Entrée Presents.

Technoproducer Henrik Schwarz en het Alma Quartet lanceren hun nieuwe album CCMYK, waarbij een echte genre-blending plaatsvindt tussen klassieke en elektronische muziek. De stoelen gaan uit de zaal, dus daarna dansen we de nacht in op muziek van lokale Amsterdamse helden, producer Sjamsoedin en de band KAUW.

Het wordt een feest met slingers, glitters, taart en fijne muziek. We hopen met heel veel Entrée-leden onze verjaardag te kunnen vieren op 24 mei.