Nieuws vr 5 nov. 2021

Een nieuw kaartverkoopsysteem

Lees onderstaand wat het nieuwe kaartsysteem voor jou betekent.

Wachtwoord

Omdat we sinds maandag 8 november over zijn naar een nieuw kaartverkoopsysteem zul je eenmalig je wachtwoord moeten aanpassen wanneer je inlogt op de websites van Entrée, Het Concertgebouw, het Concertgebouworkest of Preludium. Klik bij het inloggen op ‘Wachtwoord vergeten?’ Je hoeft slechts één keer je wachtwoord aan te passen, deze geldt vervolgens direct voor alle genoemde websites.

Welkomstvoucher

Je welkomstconcertvoucher nog niet ingezet? Tegenwoordig gaat het verzilveren van je welkomstconcert nog makkelijker! Je hebt de eerder ontvangen code niet meer nodig. Jouw account geeft je de mogelijkheid om 2 kaartjes te selecteren voor een door jou gekozen welkomstconcert. Kijk hier voor de eerstvolgende welkomstconcerten.

Hoe verzilver je deze vrijkaarten?

  1. Log in met je Entrée-account
  2. Kies jouw welkomstconcert in de agenda
  3. Selecteer twee stoelen in de concertzaal
  4. Selecteer het prijstype met de naam ' Welkomstconcert' 

Sprinten

Als Entrée-lid kun je nog steeds 8 uur voorafgaand aan een concert sprinten voor €13,-! Wanneer sprinten bij een concert mogelijk is, wordt de sprintprijs zichtbaar in het bestelproces. Ook zal er binnenkort een extra aanduiding komen voor concerten waarbij je kunt sprinten.

Beschikbare aantallen

We zijn hard aan het werk om alle beschikbare aantallen kaarten per leeftijdscategorie te kunnen tonen. We hebben daar nog even de tijd voor nodig. Op dit moment kun je zien of er nog kaarten voor een concert beschikbaar zijn, of de laatste kaarten verkocht worden of dat een concert uitverkocht is. Dus wees op tijd om jouw Entrée-tickets te bestellen.

App

De app kan voorlopig alleen gebruikt worden voor het bekijken van de agenda. Helaas is het terugzoeken van je tickets voor nu niet meer mogelijk in je app. Wanneer je vanaf nu een ticket voor een concert bestelt, kan je deze tegenwoordig meteen in de wallet van je smartphone plaatsen, dan heb je het ticket altijd bij de hand.