Nieuws do 16 nov. 2023

De nieuwe Entrée concert-selectie staat binnenkort online!

Pak je agenda erbij en noteer maandag 4 december 10.00 uur met koeienletters in de agenda. Vanaf die dag is de gehele Entrée-selectie bekend van alle concerten met hoge Entréekorting. 

Als je lid bent van Entrée geniet je van korting op meer dan 400 concerten per jaar. Heb jij zin om binnenkort weer naar Het Concertgebouw te gaan of naar het Concertgebouworkest? Houd dan 4 december je mailbox in de gaten en krijg tips over welke concerten je echt niet kunt missen. 

Ben je nog geen lid? Klik hier en bekijk alle voordelen. 

Tip 1 Annual Gala

vr 12 jan 2024
Het Koninklijk Concertgebouworkest geeft weer een groots Annual Gala voor zijn trouwe vrienden en relaties. De toekomstig chefdirigent, Klaus Mäkelä, laat horen hoe kleurrijk en beeldend symfonische muziek kan zijn. Lees meer

Tip 2 Valentine Classics at the Movies 

wo 14 feb 2024
Geniet van de meest romantische klassieke stukken uit bekende films door het WDR Funkhausorchester onder leiding van Rumon Gamba. De perfecte datenight voor jouw Valentijnsdag. Lees meer

Tip 3 Riccardo Chailly leidt de Gurre-Lieder

vr 2 feb 2024
Maak het mee: het Concertgebouworkest speelt Schönbergs overweldigende Gurre-Lieder in de Grote Zaal van Het Concertgebouw, onder leiding van eredirigent Riccardo Chailly. Lees meer.

Tip 4 Janine's Bach Festival: de Goldbergvariaties

di 19 maart 2024
Het Concertgebouw is voor Janine Jansen als een thuis, de sterviolist voelt zich sterk verbonden met de historie van de plek. Tijdens haar festival rondom de muziek van Bach, speelt ze met altviolist Timothy Ridout en cellist Daniel Blendulf de Goldberg-variaties. Lees meer.