Iris Hond © Rinse Fokkema
vr 10 mei, 08:00 - vr 10 mei, 09:00 Kleine Zaal

Iris Hond presenteert: Dust Awakened By Dawn (exclusief ochtendconcert)

De eigenzinnige Nederlandse pianist en componist Iris Hond presenteert haar nieuwe album Dust Awakened By Dawn met een exclusief ochtendconcert in de Kleine Zaal. Iris Hond vertelt: 'Elke ochtend als ik wakker word ga ik gelijk achter de vleugel zitten en stort ik mijn pure, ongefilterde emoties in mijn muziek. Deze melodieën, die ik altijd als te persoonlijk heb beschouwd om te delen zijn een ware weerspiegeling van wie ik ben, zonder opsmuk of masker.' Grijp deze unieke gelegenheid om in de vroege ochtenduren Iris Honds muziek van dichtbij te beleven!

Musici

  • Iris Hond: piano

Heilige momenten

Iris beschouwt de ochtenduren als heilige momenten van artistieke inspiratie en nodigt je uit om deel te nemen aan dit unieke moment, waarop zij haar nieuwe album voor het allereerst ten gehore zal brengen. Het concert begint om 08:00 uur in de sfeervolle Kleine Zaal, gevolgd door een interactieve Q&A-sessie. Aansluitend krijg je de exclusieve kans om een gesigneerd exemplaar van het album aan te schaffen, nog voordat het officieel is uitgebracht.

Iris Hond

Iris overstijgt de hokjes in de muziekwereld; ze heeft haar eigen unieke pad uitgestippeld. Wereldwijd treedt ze op in klassieke concertzalen, maar voelt zich net zo thuis in popzalen en op festivalpodia. Omarmd door grootheden zoals de Italiaanse pianist en componist Ludovico Einaudi, ontvangt Iris ook applaus van degenen die vaak over het hoofd worden gezien, zoals dak- en thuislozen. Iris Hond heeft het vermogen om diep te verbinden met mensen.

Tickets

  • Entree 0-25 - € 26,10Uitverkocht
  • Entree 26-30 - € 26,10Uitverkocht
  • Entree 31-35 - € 26,10Uitverkocht
  • Standaard - € 29,00
Tickets bestellen