Leo van Doeselaar © Eduardus Lee
za 6 jul, 13:00 - za 6 jul, 15:20 Grote Zaal

Orgelmuziek à la carte met Leo van Doeselaar

Leo van Doeselaar speelt sensationele orgelmuziek op het bijzondere Maarschalkerweerdorgel in de Grote Zaal. Wat hij precies gaat spelen? Dat kiest u zelf, via dit formulier kunt u uw keuze kenbaar maken. Van Pachelbel en Bach tot Bartók en Piazzolla. Orgelmuziek à la carte!

Musici

  • Leo van Doeselaar: Maarschalkerweerdorgel

Leo van Doeselaar

Geen muziekzomer is compleet zonder een overrompelend orgelrecital van Leo van Doeselaar. Hij is overigens niet alleen organist, maar ook pianist en fortepianist met een veelzijdige, internationale beroepspraktijk. Van Doeselaar bespeelt het imposante Maarschalkerweerdorgel in een uniek programma dat door de bezoekers van dit concert zelf wordt samengesteld.

U vraagt, Leo speelt!

Deze zomer kunt u zelf kiezen wat Leo van Doeselaar gaat spelen. Hij heeft een prachtige lijst samengesteld met de mooiste orgelwerken en eigen arrangementen, van Pachelbels Canon en de toccata’s van Bach en Widor tot Bartóks Roemeense volksdansen en Piazzolla’s Adiós nonino. Wat zijn uw persoonlijke favorieten? Geef het door via deze pagina. Van Doeselaar speelt uiteindelijk de werken met de meeste stemmen. Orgelmuziek à la carte!

Tickets

  • Entree 0-25 - € 17,00Nog 30 tickets
  • Entree 26-30 - € 17,00Nog 32 tickets
  • Entree 31-35 - € 21,75Nog 11 tickets
  • Standaard - € 29,00
Tickets bestellen