Iris Hond en Jan Willem Rozenboom © Eduardus Lee
do 15 aug, 20:00 - do 15 aug, 22:20 Grote Zaal

Piano Nights met Iris Hond en Jan-Willem Rozenboom

In de sfeervolle Grote Zaal brengt Iris Hond werk van onder anderen Einaudi. Jan-Willem Rozenboom, pianist/componist van Guus Meeuwis, is een van de meest getalenteerde klassieke pianisten van Nederland. Hij speelt prachtige werken van Bach en Schubert. Muziek om bij weg te dromen.

Musici

  • Jan-Willem Rozenboom: piano
  • Iris Hond: piano

Piano Nights

In Piano Nights staat de piano in de spotlight en hoor je de mooiste pianomuziek van alle tijden. Twee pianisten brengen elk een heel ander repertoire. Bekende en onbekende muziek om bij weg te dromen.

Iris Hond

In deze editie hoor je Iris Hond. Zij is een van de meest geliefde pianisten van dit moment. Ze maakt onder andere televisie en runt een initiatief dat muziek brengt naar plekken waar die normaal niet komt. Zoals een opvang voor daklozen, ziekenhuizen of gevangenissen. De afgelopen jaren had ze veel succes met eigen stukken en met haar vertolkingen van werk van Einaudi.

Jan-Willem Rozenboom

De andere pianist vanavond is Jan-Willem Rozenboom. In het dagelijks leven is hij al 25 jaar pianist, componist en producer van Guus Meeuwis. Samen met hem schreef hij vele hits. Minder bekend is dat Rozenboom een van de meest getalenteerde klassieke pianisten van Nederland is. Dat werd beter bekend toen Rozenboom een zeer goed ontvangen opname van Bachs Goldberg-variaties uitbracht in 2015. Na een succesvolle tour langs de concertzalen met dit meesterwerk wijdde hij zich anderhalf jaar aan Schubert. Wat leidde tot een prachtige opname die in september 2019 uitkwam. Rozenboom wisselt dagelijks tussen zijn twee disciplines, de lichte en de klassieke muziek. Twee werelden die ogenschijnlijk ver uit elkaar liggen maar toch veel met elkaar te maken hebben op het gebied van samenspel, interpretatie, melodie en harmonie.

Tickets

  • Entree 0-25 - € 17,00Nog 36 tickets
  • Entree 26-30 - € 19,50Nog 28 tickets
  • Entree 31-35 - € 29,25Nog 12 tickets
  • Standaard - € 39,00
Tickets bestellen