Ladysmith Black Mambazo Bugs Steffen
wo 8 mei, 20:15 - wo 8 mei, 22:10 Grote Zaal

Ladysmith Black Mambazo

Een optreden van de legendarische a-capellagroep Ladysmith Black Mambazo laat niemand onberoerd. Al bijna zestig jaar reist dit Zuid-Afrikaanse gezelschap over de hele wereld met aanstekelijke vocale muziek en opzwepende dansen.

Musici

  • Ladysmith Black Mambazo

Ladysmith Black Mambazo

Ladysmith Black Mambazo is terug in Amsterdam. Al bijna zestig jaar verwarmt de legendarische a-capellagroep wereldwijd de harten van hun publiek. Met aanstekelijke liederen en opzwepende dansen brengen de Zuid-Afrikaanse zangers een ode aan de kracht van muziek. En daarmee hebben ze tot nu toe vijf Grammy Awards en negentien Grammy-nominaties gewonnen.

Glansrol op Paul Simons hitalbum Graceland

In eigen land is Ladysmith Black Mambazo al sinds de jaren 60 één van de succesvolste koren ooit. De grote doorbraak in de rest van de wereld kwam in 1986, toen Paul Simon de Zuid-Afrikaanse zangers een glansrol gaf op zijn befaamde album Graceland. De indrukwekkende muzikale traditie wordt bewaakt en doorgegeven door zangers van het eerste uur en de nieuwe, jonge leden geven het gezelschap nieuwe energie en kracht.

Tickets

  • Entree 0-25 - € 35,10Uitverkocht
  • Entree 26-30 - € 35,10Uitverkocht
  • Entree 31-35 - € 35,10Uitverkocht
  • Standaard - € 39,00
Tickets bestellen