Piano nights © Eduardus Lee
wo 22 mei, 20:15 - wo 22 mei, 21:45 Grote Zaal

Piano Nights: de mooiste pianomuziek van alle tijden met Mike Boddé en Olivia Belli

In Piano Nights staat de piano in de spotlight en hoor je de mooiste pianomuziek van alle tijden. Twee pianisten brengen elk een heel ander repertoire. Vanavond hoor je alleskunner Mike Boddé en de intrigerende Italiaanse componiste en pianiste Olivia Belli. En ze spelen niet alleen, ook vertellen ze - in het Engels en Nederlands - over de werken die ze spelen!

Musici

  • Olivia Belli: piano
  • Mike Boddé: piano

Piano Nights

In Piano Nights staat de piano in de spotlight en hoor je de mooiste pianomuziek van alle tijden. Twee pianisten brengen elk een heel ander repertoire. Bekende en onbekende muziek om bij weg te dromen. Vanavond is het podium voor pianisten Mike Boddé en Olivia Belli.

Mike Boddé en Olivia Belli

Mike Boddé kan zo'n beetje alles. Hij is pianist en muzikant, voormalig cabaretier, schrijver, componist, presentator... Hij studeerde jazz in Amerika, Chinees in Leiden en ging daarna naar het conservatorium. Tot afgelopen september was hij presentator en huispianist van Podium Klassiek, waar hij wekelijks een groot publiek muzikaal wist te verrassen en ontroeren. Hij improviseert net zo makkelijk op een jazzstandard als dat hij een kraker van Rachmaninoff speelt. De andere pianist van vanavond komt uit Italië. Olivia Belli blinkt uit in geliefd repertoire van deze tijd, van Ludovico Einaudi tot Philip Glass. En ze schrijft schitterend, indringend eigen werk. In haar stukken voor piano vertelt ze inspirerende verhalen die direct tot de luisteraar spreken. Onstuimige muzikale duizendpoot Mike Boddé en intieme verhalenvertelster Olivia Belli in één concert: een perfecte Piano Nights!

Tickets

  • Entree 0-25 - € 16,00Nog 22 tickets
  • Entree 26-30 - € 20,00Nog 8 tickets
  • Entree 31-35 - € 29,00Nog 9 tickets
  • Standaard - € 39,00
Tickets bestellen