Tickets

  • tot 25 jaar € 8,00 10 tickets
  • regulier € 10,00

Kleine Zaal

Zangworkshop met echte zangcoach (6+)

Tickets

  • tot 25 jaar € 8,00 10 tickets
  • regulier € 10,00
Iedereen kan zingen! Doe mee met de workshop onder leiding van zangcoach Michiel Rozendal en oefen samen het lied voor de Koningsspelen 2023. Aan het eind van de workshop gaat iedereen zingend de zaal uit.

Belangrijke informatie: Deze workshop is alleen voor kinderen. Ouders kunnen in de foyer meekijken onder het genot van een kopje koffie. Een toegangskaart is geldig voor één kind en één volwassene (die in de foyer wacht). Komt er ook een broertje of zusje mee? Dan dient u voor hem/haar een extra kaartje te kopen. De deuren gaan een half uur voor aanvang open.

Leer het Kinderen voor Kinderen Koningsspelen-lied!
Van 24 maart tot en met 2 april 2022 is het Kindermuziekweek! En daar mogen de liedjes van Kinderen voor Kinderen natuurlijk niet bij ontbreken. Zangcoach Michiel Rozendal, je kent hem misschien wel als de zangcoach van Kinderen voor Kinderen, komt naar Het Concertgebouw om met jou onder andere het lied voor de Koningsspelen 2023 te oefenen. Op 1 april geeft hij drie keer een zang-workshop, om 10.30, 12.30 en 14.30 uur. Zo ben jij in april helemaal klaar voor de warming-up van de grootste sportdag van Nederland! Zing je mee?!

Kindermuziekweek
Ook dit jaar in Het Concertgebouw: de jaarlijks terugkerende landelijke Kindermuziekweek. Een dikke week doordrénkt van muziek voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Met concerten, workshops en voorstellingen op school en in het theater. Met als doel: ieder kind in Nederland het plezier laten ervaren van live muziek. Kijk op www.kindermuziekweek.nl voor het hele programma.

Tickets

  • tot 25 jaar € 8,00 10 tickets
  • regulier € 10,00