Tickets

  • regulier € 2,50

Grote Zaal

Entrée Study Sessions: studeren en werken met live-muziek

Tickets

  • regulier € 2,50

Dit seizoen presenteert Entrée, de jongerenclub van Het Concertgebouw en het Concertgebouworkest, opnieuw de Entrée Study Sessions in de prachtige Grote Zaal! Wist je dat klassieke muziek je productiviteit schijnt te verhogen? Kom het zelf ervaren!

Op donderdag 8 februari nodigen we je uit om te komen studeren of werken in Het Concertgebouw. Je kunt in de ochtend komen tussen 9.30 en 12.30 uur of in de middag tussen 14.00 en 17.00 uur. Breng je laptop of notitieboek mee, je studieboeken of Excel-sheets, en vergeet niet wat te drinken en snacks in te pakken. Wij zorgen voor prachtig live gespeelde klassieke muziek op de achtergrond om je concentratie een boost te geven.

Er zijn geen tafels beschikbaar in de zaal om je laptop en/of studieboeken op te plaatsen. Maar we hebben wel zitplaatsen om je heen vrijgehouden, zodat je voldoende ruimte hebt. En goed nieuws: je kunt heerlijke koffie en cappuccino halen bij Café Viotta!

Let op: de Entrée Study Sessions zijn bedoeld voor iedereen t/m 35 jaar en je kunt een ticket kopen voor elk dagdeel. De toegang voor een dagdeel kost € 2,50, en je kunt maximaal 4 tickets per persoon kopen. Per bestelling worden er nog € 4,50 transactiekosten in rekening gebracht.

Tickets

  • regulier € 2,50